پیمانکار تخصصی نصب انواع روشنایی و کابل کشی، سینی کشی سوله ها
سوله یکی از سازه هایی است که رفته رفته طرفداران زیادی پیدا می کند زیرا نسبت به ساختمان ها هم زمان کمی برای ساخت آن اختصاص میابد و هزینه مناسبی هم دارد. به همین دلیل اکثر کارفرمان و افراد صاحبان مشاغل برای شروع یک تولیدی یا یک صنعت سوله ها را نسبت به ساختمان و سایر صنایع ترجیح می دهند.
کابل کشی و سینی کشی، نصب روشنایی، تابلوهای توزیع و روشنایی، لوله گذاری در سوله ها یکی از مراحل مهم در ساخت و بناسازی سوله است. گروه خدمات مهندسی برق آزما یکی از معتبرترین مراکز تخصصی اجرای این خدمات می باشد.
در حالی که طراحی بیرونی و ساختار سوله بسیار مهم است، کابل کشی و سینی کشی صنعتی نیز به همان اندازه مهم است که ایمنی، عملکرد و راحتی را تضمین می کند به گونه ای که کابل کشی سوله به مجموعه ای منحصر به فرد از مهارت ها و دانش نیاز دارد که درک کامل اصول اولیه را ضروری می کند.
برای نصب روشنایی ابتدا میبایست محیط سوله محاسبه شود تا بر اساس جدول استاندارد، لوکس مورد نیاز سوله را بدست آوریم تا چه تعدادی باید چراغ آویز نصب کنیم.
کاربرد تک تک قطعات که در تابلو برق وجود دارد را باید بدانیم . برای مثال اگر چندین کنتاکتور بکار رفته باشد می بایست بدانیم که این کنتاکتور ها هر کدام به چه منظور استفاده میشوند.
ممکن است یک کنتاکتور برای راه اندازی موتور بوده و یک کنتاکتور دیگر برای المنت های دستگاه بکار برود. اگر تمامی قطعات را شناختیم که بسیار عالی! ولی اگر رله یا قطعه ای نا آشنا در تابلو برق دیدیم حتما مورد بررسی قرار دهیم و دیتا شیت آن را مطالعه کنیم. زیرا برخی رله ها و قطعات ولتاژ تغذیه متفاوتی داشته و مدارات خاصی دارند که حتما میبایست مورد توجه قرار بگیرد.
عیب یابی تابلو برق سه فاز در اکثر تابلو برق ها یا باکس های راه انداز کنترل فاز وجود دارد. در ابتدای امر میبایست کنترل فاز را چک کنیم تا بر اثر اضافه ولتاژ یا جابجایی فاز یا دو فاز شدن فالت نداده باشد. در صورت فالت با قطع و وصل کردن کلید اصلی احتمال برطرف شدن آن خطا وجود دارد. اگر فالت از روی این قطعه برطرف نشد حتما جابجایی فاز یا دو فاز شدن پیش آمده که باید آن را برطرف کنیم.
اگر مدار فرمان بدون فالت ها از کار افتاده باشد و یا قسمتی از آن به طور صحیح کار نکند ما باید با توجه به مدار فرمانی که در تابلو بکار رفته آن را بررسی کنیم .مدارات مهم و پرکاربرد در ( تعمیرات برق صنعتی ) میبایست ابتدا فیوزی که مدار فرمان را تغذیه میکند را بررسی کنیم که سوخته یا خراب نباشد. سپس مدار را به ترتیب دنبال کرده و در مسیر تمامی قطعات، اعم از شستی استپ و استارت, سلکتور ها , استپ قارچی , تیغه های کمکی کنتاکتور ها , تغذیۀ صحیح کنتاکتور ها را بررسی نماییم، این ایراد میتواند بسیار ساده و جزیی مانند قطعی سیم و یا خرابی یک قطعه ی مهم در مدار باشد. که با استفاده از مولتی متر و اندازه گیریها و تست های مختلفی میتوان خرابی یا مشکلات اتصالی آن را متوجه شد.
قابل توجه همه عزیزان را به این نکته جلب می کنم که اگر تابلو برق صنعتی دستگاه تولیدی به هر علت خراب شد باید کار تعمیرات تابلو برق صنعتی خود را به کسانی که متخصص هستند بسپارید، تجربه نشان داده بی توجهی به امر ممکن است خسارت جبران ناپذیری برای شما داشته باشد.
خدمات مهندسی برق آزما با داشتن بیش از 20 سال تجربه و خدمات گسترده در زمینه های برقی می تواند گامی موثر برای انجام کلیه پروژه های شما بردارد.