پروژه های ما
پروژههای اخیر ما، نمونهای از کیفیت و دقت بینظیر ماست
- صفحه اصلی
- پروژه های ما
راه اندازی گلخانه هوشمند و کنترل آن با تلفن
مراحل انجام ساخت یک گلخانه هوشمند بستگی به وسعت و متراژ گلخانه دارد، چون فضای اندازه گیری سنسور دما و رطوبت مهم است و باید محاسبه شود. لوله کشی و پمپ آب، باید طبق عملکرد دستگاه نصب شود تا آبرسانی به گیاهان به طور صحیح صورت گیرد. اندازه وسایل سرمایشی و گرمایشی نیز بستگی به فضای گلخانه دارد و باید دما و رطوبت کافی ایجاد شود تا گیاه رشد خوب عالی داشته باشد.
دستگاه های بسیار زیادی برای اجرای یک گلخانه مجهیز و کاملا صنعتی با دقت اندازه گیری بالا ساخته شده است و پروتکل ارتباط بیسیم و سیستم ترموستات می باشد. دستگاه از یک سنسور دما و رطوبت مدل SHT10 بهره مند است. سنسور نامبرده یک قطعه با بستر ارتباطی دیجیتال بوده و نسبت به سنسورهای آنالوگ دارای مزایای خاصی است. از مهمترین این مزایا حفظ دقت اندازه گیری در سیم کشی سنسور می باشد. بدین ترتیب امکان سیم کشی این سنسور تا فاصله ی 10 متر ( ماکسیمم ) از دستگاه وجود خواهد داشت.
تعمیرات چراغ های خیابانی و روشنایی
تعمیرات چراغ های خیابانی قدیمی از ضروریترین ادوات در راه و شهرسازی و همچنین روشنایی معابر، پارکها و به صورت کلی فضای باز است. جهت ایجاد امنیت در شهرها و روشنایی و دید معابر باعث شده تا نیاز به چراغ خیابانی با کیفیت همواره حس شود. روشنایی مناسب معابر و خیابانها، خطرات مختلف از جمله تصادفات جادهای را تا 30 درصد کاهش میدهد. نور با کیفیت چراغ خیابانی ال ای دی، مصرف فوقالعاده پایین این چراغ و همچنین طول عمر بالا همراه با مزایای بسیار دیگر نسبت به نسلهای پیشین چراغ خیابانی باعث شده تا این چراغها در نورپردازی مدرن در سرتاسر دنیا با استقبال گستردهای روبرو شوند.
مدیران بخشهای مختلف خدماتی و شهرسازی نیز با خرید چراغ خیابانی ال ای دی در توانهای مختلف از 50 وات و 100 وات گرفته تا 700 وات هم به کاهش هزینهها کمک کرده و هم کیفیت روشنایی و خدمات را بهبود میبخشند. برای خرید چراغهای خیابانی ال ای دی و یا اطلاع از قیمت چراغ خیابانی ال ای دی نیاز است تا ابتدا با مشخصات، ویژگیها، کاربرد هر مدل و نکات مرتبط با این چراغ آشنا شوید تا بهترین و به صرفهترین چراغ خیابانی را انتخاب کنید.
ساخت تابلو برق دستگاه
ساخت تابلو برق دستگاه یک فرآیند جامع است که شامل مراحل مختلفی برای تضمین عملکرد صحیح و بهینه سیستمهای الکتریکی و الکترونیکی است. ابتدا، نیازهای سیستم شناسایی شده و طراحی مدار الکتریکی انجام میشود که شامل انتخاب مناسبترین اجزای الکتریکی مانند کلیدها، کنتاکتورها و رلهها است.
در مرحله بعد، تابلو برق از مواد مقاوم و مناسب ساخته میشود، بهطور معمول از ورقهای فلزی مانند استیل یا گالوانیزه. تجهیزات الکتریکی به دقت بر روی سینیهای داخلی تابلو نصب شده و سپس با استفاده از سیمها و کابلها به یکدیگر متصل میشوند.
سیمکشی دقیق بخش کلیدی این فرآیند است و شامل اتصال همه اجزا برای اطمینان از عملکرد صحیح تابلو برق است. پس از نصب و سیمکشی، تابلو برق به طور کامل آزمایش میشود تا عملکرد آن بررسی شده و هرگونه نقص یا مشکل احتمالی شناسایی و برطرف گردد.
در نهایت، تابلو برق در محل مورد نظر نصب شده و به سیستمهای مختلف متصل میشود. این فرآیند شامل انجام تنظیمات نهایی برای بهینهسازی عملکرد و اطمینان از ایمنی و کارایی سیستم است. همچنین، تابلو برق نیاز به نگهداری دورهای برای حفظ عملکرد بهینه و پیشگیری از مشکلات آینده دارد.